Experiențe împreună.
You are here:

Gala de box dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. s-a terminat la egalitate. Snoop Dog: "Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar"

Gala de box dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. s-a terminat la egalitate. Snoop Dog: "Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar"

Box

Comentarii

Meciul de box dintre legendele americane Mike Tyson, 54 de ani, şi Roy Jones jr, 51 de ani, s-a încheiat la egalitate, după opt reprize extrem de echilibrate.

Întâlnirea a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Staples Center din Los Angeles, şi s-a desfăşurat pe parcursul a opt reprize. Mike Tyson a revenit în ring după 15 ani, în timp ce adversarul său a avut o carieră lungă, de 29 de ani, el luptând ultima oară în 2018.

Deşi partida a fost apreciată de specialişti, cântăreţul Soop Dog a făcut comentariul zilei: "Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar".

Multimplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc. El a fost actor, om de spectacol, a lucrat în scopuri caritabile şi a cultivat marijuana, după ce a devenit legală în mai multe state americane.

Până sâmbătă, Roy Jones jr. disputase în cariera profesionistă 75 de meciuri, dintre care a câştigat 66 (47 prin KO). El a fost campion mondial la patru categorii de greutate.

 

viewscnt
Articole similare