Experiențe împreună.
You are here:

Gala Fotbalului Românesc 2019: El este fotbalistul din Liga 1 cu cea mai spectaculoasă ascensiune

Gala Fotbalului Românesc 2019: El este fotbalistul din Liga 1 cu cea mai spectaculoasă ascensiune

Liga 1

Comentarii

Denis Ciobotariu a primit premiul pentru cea mai spectaculoasă ascensiune din fotbalul românesc în acest an

”Mă bucur mult că mă aflu aici, mă bucur mult că am câştigat acest premiu şi sper să fie doar începutul. Pe terenul de fotbal e cu totul altă senzaţie, e ceva de nedescris. Pentru noi fotbaliştii este cea mai frumoasă senzaţie” a mărturisit Denis, care speră ca Dinamo, formaţia sa de club să prindă playoff-ul în acest sezon: ”M-aş bucura anul acesta să prindem playofful şi să avem rezultate cât mai bune”.

Pentru viitorul an, Ciobotariu mai are o dorinţă: ”Da, vă daţi seama că vreau să-l mai văd pe Dan Nistor la noi.  Nistor pentru noi este foarte important. Are atâtea pase de gol şi chiar mă aşteptam să fie în seara asta aici. Sper să rămână alături de noi, ca sp intrăm în playoff şi să ne descurcăm bine”

Denis Ciobotariu are 21 de ani şi evoluează la Dinamo din 2017. El a fost crescut de gruparea din Ştefan cel Mare, dar a fost promovat la prima echipă în acel an. Fiul lui Liviu Ciobotariu, Denis este şi internaţional U21 al României, pentru care a bifat deja două selecţii. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe