Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gala Fotbalului Românesc 2019: Ioan Andone a primit premiul de excelenţă pentru cariera de antrenor

Gala Fotbalului Românesc 2019: Ioan Andone a primit premiul de excelenţă pentru cariera de antrenor

Fotbal

Comentarii

Ioan Andone a fost premiat la Gala Fotbalului Românesc pentru întreaga carieră.

”Nu mă aşteptam! A fost o surpriză când am fost sunat. Mă bucur pentru asta şi că văd foarte multă lume din fotbal. Sper să fim uniţi şi să îl ajutăm pe Mirel Rădoi ca să ne ducă la Campionat European sau Mondial” a declarat cu eleganţă, Mirel Rădoi.

Campion al României atât cu Dinamo cât şi cu CFR Cluj, Andone, premiat la Gala Fotbalul Românesc pentru întreaga carieră nu face diferenţe între medaliile şi trofeele câştigate până: ”Toate sunt importante. Şi locul trei luat la juniori în Australia, la început. Cupele şi campionatele ca jucător. Şi eventurile pe care le-am făcut. Îmi pare rău că nu am reuşit să fac mai mult. Sunt regrete, dar 25 de ani de antrenorat sunt suficienţi. Nu vă mai revedem pe bancă? Nu cred. Ce ar trebui să se mai întâmple ca să reveniţi pe bancă? Să găsesc un proiect cu care cineva să iasă în Europa şi să joci în grupele Champions League. Altfel nu mă mai tentează la stresul care e. Sunt deja mulţi antrenori tineri” a declarat Andone.

El a vorbit şi despre noul selecţioner al României, Mirel Rădoi: ”Important este să ne califice. important este să facă o simbioză din jucătorii de la tineret şi jucătorii care au mai multă experienţă. Important este să ştie să aleagă cei mai în formă jucători”

Afla mai multe despre: ioan andonegala fotbalului românesc 2019 

viewscnt
Articole similare