Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALACTICI din nou! Real Madrid are o listă impresionantă de 15 transferuri. Pe cine va alege în vară?

GALACTICI din nou! Real Madrid are o listă impresionantă de 15 transferuri. Pe cine va alege în vară?galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Real Madrid a stabilit nu mai puţin de 15 ţinte pentru perioada de vară.

O parte dintre aceşti jucători sunt consideraţi ”priorităţi” în timp ce restul sunt ”alternative”.

Transferurile lor se vor putea efectua şi în funcţie de cum se va termina actuala stagiune, scrie presa iberică. Dacă Real Madrid câştigă un trofeu important, atunci lista de sosiri va fi ceva mai mică. Dacă gruparea blanco nu pune mâna pe niciun trofeu important, Florentino Perez pregăteşte o adevărată revoluţie. Lotul actual este considerat de mulţi dintre oamenii din apropierea clubului ”expirat”, dar fiecare jucător primeşte o şansă în plus în această stagiune.

Defensiva: Virgil van Dijk poate fi ”noul Ramos”

Real Madrid s-a asigurat deja pentru sezonul viitor cu Achraf Hakimi. Marocanul aparţine de Real Madrid şi a fost împrumutat la Borussia Dortmund timp de două sezoane. El va reveni sub comanda lui Zidane, în vară.

Spaniolii scriu că Real Madrid va alege un fundaş central dintre Virgil van Dijk (Liverpool), Kalidou Koulibaly (Napoli) şi Dayot Upamecano (RB Leipzig). Prima ţintă ar fi olandezul van Dijk, dar este şi cel mai greu de obţinut transfer de către Florentino Perez.

Mijloc: Modric OUT, Pogba IN

Linia de mijloc a madrilenilor va suferi modificări importante din stagiunea viitoare. Luka Modric, James Rodriguez, Toni Kroos şi chiar Lucas Vazquez sunt pe picior de plecare.

Madridul îl vrea pe Pogba. De fapt, Zidane îl vrea cu orice preţ pe Pogba. Alternativele clubului merengue sunt Fabian Ruiz (Napoli), Donny Van de Beek (Ajax) şi NGolo Kante (Chelsea) scrie presa din Spania. Martin Odegaard, împrumutat de Real Madrid la Real Sociedad, va reveni la clubul condus de Florentino Perez.

Ofensiva: Mbappe, marea ţintă!

Kylian Mabppe este marea ţintă a lui Florentino Perez. Mai marele blanco ştie că francezul este greu de cumpărat de la PSG, dar se bazează şi pe dorinţa jucătorului de a evolua la Real Madrid. Mbappe nu şi-a prelungit contractul cu Paris Saint Germain şi ar trebui să-şi forţeze plecarea pentru ca Real Madrid să poată acţiona. Indiferent de caz, Mbappe va fi cel mai scump transfer făcut vreodată de Real Madrid. Şi, probabil, cel mai scump din istoria fotbalului.

Gruparea blanco are şi alte ţinte, dar multe dintre ele sunt doar ”alternative”. Cea mai importantă este Harry Kane, pentru că Florentino Perez vrea un adevărat marcator. Lautaro Martinez şi Sadio Mane sunt trecuţi pe o listă de rezervă. Tot acolo se află şi Jadon Sancho.

Cum ar putea arăta Real Madrid în stagiunea următoare:

Courtois - Carvajal (Achraf), Van Dijk, Varane, Mendy (Marcelo) - Valverde, Casemiro, Pogba - Sancho, Mbappe, Hazard

Afla mai multe despre: transferuri real madridpogbakanembappesancho 

viewscnt
Articole similare