Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Galacticul” acuzat de tentativă de asasinat reacţionează: ”E o nebunie! Am ajuns să fiu comparat cu Pablo Escobar!”

”Galacticul” acuzat de tentativă de asasinat reacţionează: ”E o nebunie! Am ajuns să fiu comparat cu Pablo Escobar!”

Diverse

Comentarii

Raul Bravo, fost jucător la Real Madrid a reacţionat în premieră după acuzele din ultima vreme.

”O nebunie demnă de un film Netflix!” a explodat Raul Bravo, fostul fotbalist de la Real Madrid implicat în ”Operaţiunea Oikos” şi acuzat de presa din Serbia că ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovacevic.

”Au ajuns să mă compare cu Chapo Guzman, cu Al Capone sau cu Pablo Escobar! Este ireal ce mi se întâmplă” a explicat Raul Bravo, care a vorbit şi despre Darko Kovacevic: ”M-a sunat el să mă întrebe ce fac. Este un fost coechipier. Un fost coleg de cameră” a reacţionat Raul Bravo.

Kovacevici, 46 de ani, a fost atacat de două persoane după ce şi-a parcat maşina. El a ajuns la spital cu răni la mână şi la genunchi, dar nu de la gloanţe, ci în urma faptului că s-a aruncat la pământ pentru a se feri. Poliţia a găsit incendiată maşina folosită de agresori, un automobil Smart, în apropierea locului atacului. Conform cotidianului sârbesc ”Telegraf”, fostul fotbalist al echipei Real Madrid, Raul Bravo ar fi în spatele atentatului la adresa lui Darko Kovacevici.

Raul Bravo a fost arestat alături de mai mulţi jucători şi oficiali din prima ligă cu acuzaţia că ar fi condus un grup infracţional care truca meciuri pentru pariuri, partida în cauză fiind meciul Real Valladolid - Valencia, scor 0-2, din finalul acestui sezon, care a consfiinţit calificarea "liliecilor" în viitoarea ediţie a Champions League.

Afla mai multe despre: raul bravopablo escobar 

viewscnt
Articole similare