Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Galacticul" care a recunoscut că a fost la un pas de un transfer la marea rivală, Barcelona: "Au fost discuţii"

"Galacticul" care a recunoscut că a fost la un pas de un transfer la marea rivală, Barcelona: "Au fost discuţii"

FC Barcelona

Comentarii

Angel Di Maria (32 de ani) a jucat timp de patru sezoane pentru Real Madrid şi a fost unul dintre idolii tribunelor de pe "Santiago Bernabeu", dar a recunoscut că a fost la un pas să se transfere la marea rivală, FC Barcelona.

În 2017, Barcelona l-a vândut pe Neymar la Paris Saint-Germain pentru 222 milioane de euro, iar o parte din această sumă trebuia investită în transferul lui Di Maria de la PSG. Potrivit spuselor argentinianului, care a jucat alături de Ronaldo la Real şi de Messi la naţională, oficialii de la PSG i-au ascuns oferta. 

"Sunt foarte fericit la Paris, dar oamenii din cadrul clubului mi-au zis la momentul respectiv nişte lucruri care s-au dovedit a fi minciuni. Barca a încercat să mă cumpere, dar oficialii nu s-au înţeles şi în cele din urmă am rămas tot aici, la PSG. Au fost discuţii, dar e bine că nu am ajuns acolo", a dezvăluit fotbalistul. 

După o experienţă mai puţin reuşită la Manchester United, Di Maria şi-a regăsit din nou plăcerea de a juca fotbal la PSG, pentru care joacă din 2015. Argentinianul se simte bine la Paris, pentru care a marcat 80 de goluri în 217 meciuri. 

"Sunt foarte fericit la PSG şi vreau să îmi închei cariera aici. Simt că mi-am câştigat respectul din partea suporterilor, mi-aş dori foarte mult să le putem aduce un trofeu Champions League în perioada în care mai sunt încă pe Parc des Princes", a mai adăugat Di Maria, potrivit goal.com. 

Afla mai multe despre: angel di mariapsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare