Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray a învins cu 2-0 echipa lui Şumudică, Gaziantep

Galatasaray a învins cu 2-0 echipa lui Şumudică, Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Galatasaray Istanbul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Gaziantep Gazişehir, antrenată de Marius Şumudică, în etapa a XI-a a campionatului turc de fotbal.

Bayram '22 şi Feghouli '43 au marcat golurile.

Atacantul Florin Andone (Galatasaray) s-a accidentat şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel.

Andone este convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

La gazde, fundaşul Alin Toşca a evoluat tot meciul.

După această partidă, Galata urcă de pe locul 6 pe locul 4, cu 19 puncte, la egalitate cu Alanyaspor, de pe locul 3, iar Gaziantep rămâne pe locul 9, cu 15 puncte. Lider este Sivasspor, cu 21 de puncte, formaţie urmată de Fenerbahce, cu 20 de puncte.

Într-o altă partidă din această etapă, Bogdan Stancu a marcat golul victoriei echipei lui, Genclerbirligi, în meciul disputat, pe teren propriu, cu Kayserispor, scor 2-1. Stancu a înscris în minutul 81 (Sio '14 / Demir  '71, autorii celorlalte goluri).

Stancu a jucat tot meciul, la fel ca portarul oaspeţilor, Silviu Lung jr.

În liga a doua turcă, atacantul Raul Rusescu a marcat un gol din penalti, în meciul pe care echipa lui, Giresunspor, l-a câştigat, pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Osmanlispor. Rusescu a înscris, în minutul 69, golul de 1-1.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare