Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray i-a decis soarta lui Florin Andone. Ce se întâmplă cu fotbalistul român din vară

Galatasaray i-a decis soarta lui Florin Andone. Ce se întâmplă cu fotbalistul român din vară

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia anunţă că fotbalistul român, Florin Andone, se va întoarce în Anglia, la Brighton, după expirarea împrumutului. Accidentările dese şi lipsa eficacităţii în faţa porţii i-a determinat pe conducătorii celor de la Galatasaray să renunţe la ideea unui eventual transfer definitiv.

Florin Andone reuşise să bifeze 12 minute oficiale după accidentarea gravă suferită în luna noiembrie, la un meci de campionat cu Gaziantep. Apoi a intervenit suspendarea campionatului Turciei din cauza crizei pandemice, iar şansele lui Florin Andone de a-i convinge pe turci s-au risipit definitiv.

Înainte să se accidenteze, Florin Andone reuşise două goluri în opt partide disputate pentru Galatasaray, în toate competiţiile. Puţin pentru un vârf de care cu pretenţii. care venea de la o formaţie din Premier League. Cu toate acestea, se afla într-un proces de adaptare, iar semnele erau bune. Totul avea să se întrerupă la jumătatea lunii noiembrie când Andone a părăsit terenul într-un picior. 

Florin Andone a revenit pe teren pe 1 martie, la un alt meci de campionat, cu Genclerbirligi, unde a bifat 11 minute. Practic, a lipsit de pe teren trei luni şi jumătate.

Revenirea lui Florin Andone la Brighton nu este una care să-i asigure liniştea fotbalistului român. Acesta este aşteptat înapoi în Anglia, însă nu are locul de titular asigurat şi sunt foarte mari şanse ca din vară Florin Andone să-şi găsească un nou angajament.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare