Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray i-a "suflat" lui Dinamo fotbalistul de 4 milioane de euro. "Îmi pare rău, aştept veşti de la ei!"

Galatasaray i-a "suflat" lui Dinamo fotbalistul de 4 milioane de euro. "Îmi pare rău, aştept veşti de la ei!"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul spaniol dorit de urgenţă de Cosmin Contra, Aleix Garcia (23 de ani), legitimat ultima dată la Manchester City, nu va mai ajunge la Bucureşti. Fotbalistul a fost "deturnat" de către clubul turc Galatasaray Istanbul.

Zilele trecute, presa din România a scris despre interesul clar al lui Dinamo Bucureşti pentru fostul mijlocaş al celor de la Manchester City, Aleix Garcia. Conducerea "câinilor" era dispusă să facă un efort financiar şi să-i ofere unul dintre cele mai mari salarii din club: 35.000 de euro pe lună. 

Cu toate acestea, Aleix Garcia a decis să nu dea curs ofertei de la Dinamo după ce au stat de vorbă cu başcanii de la Galatasaray. "Turktime.com" anunţă că fotbalistul le-ar fi transmis celor de la Dinamo că este nevoit să-i refuze: "Îmi pare rău, dar aştept veşti de la Galatasaray", ar fi spus spaniolul. 

Conform aceloraşi surse, mijlocaşul a ajuns la un acord cu Galatasaray, însă mai sunt câteva lucruri de pus la punct. În plus, spaniolul ezită să pună semnătura aşteptând un semn din partea echipelor din primele campionate ale Europei. Dacă nu va apărea nimic pe placul său, Garcia va semna cu Galatasaray.

Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare