Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray îl monitorizează pe Moruţan din 2017. Ultimele detalii despre transferul fotbalistului de la FCSB

Galatasaray îl monitorizează pe Moruţan din 2017. Ultimele detalii despre transferul fotbalistului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Olimpiu Moruţan se va transfera la Galatasaray, dar antrenorul turcilor, Fatih Terim, a negat aceste zvonuri.

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a intrat în impas, deşi Gigi Becali a anunţat că este ca şi făcut. Principala problemă este legată de suma de transfer, după ce patronul FCSB a anunţat că nu este dispus să-l lase să plece pentru mai puţin de 10 milioane de euro.

Acum, legendarul antrenor al turcilor a vorbit din nou despre transferul lui Olimpiu Moruţan. El susţine că îl urmăreşte pe fostul jucător de la FC Botoşani încă din 2017 şi că ar fi fost mult mai uşor să îl transfere la acel moment. 

"L-am urmărit pe Morutan pentru prima dată în 2017!"

"L-am urmărit pe Morutan pentru prima dată în 2017. Dacă l-am fi putut cumpăra la acea vârstă, şi-ar fi îmbunătăţit şi el abilităţile. Este un jucător care ne place foarte mult, dar nu este posibil să ajungem la cerinţele financiare respective pentru semnătura lui. Suma este în continuare destul de mare", a declarat Fatih Terim, potrivit Webaslan.com.

Fatih Terim a demontat transferul lui Olimpiu Moruţan. Legendarul antrenor al lui Galatasaray susţine că, de fapt, n-a fost nicio întâlnire oficială pe această temă: ”Nu am avut niciodată o întâlnire oficială pentru Moruţan”, a spus Fatih Terim, citat de aspor.com.tr.

Şi şefii lui Galatasaray s-au enervat după anunţul făcut de Gigi Becali

Primul care a luat atitudine după ce Gigi Becali a anunţat că transferul lui Moruţan este ca şi făcut a fost Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray: ”Nu avem nicio iniţiativă în acest transfer, din cauza costului lui Moruţan”, a spus Burak Elmas.

Ozgur Isitan Gun, membru în Consiliul de Administraţie al lui Galatasaray, a fost şi mai dur. Oficialul clubului din Istanbul l-a acuzat pe Gigi Becali că încearcă să pună presiune pe conducerea Galatei pentru a forţa transferul lui Moruţan: 

”Becali crede că există şefi la Galatasaray care aşteaptă jucători în holul hotelului timp de 4 ore. Suntem conştienţi de activitatea de marketing pe care încearcă să o facă şi de presiunea pe care încearcă să o pună. Dar nu putem nu fim raţionali în acest transfer”, a spus Ozgur Isitan Gun.

Afla mai multe despre: moruţan-fcsb-galatasary 

viewscnt
Articole similare