Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray Istanbul insistă pentru transferul lui Silviu Lung Jr. Portarul român va lua o decizie zilele următoare

Galatasaray Istanbul insistă pentru transferul lui Silviu Lung Jr. Portarul român va lua o decizie zilele următoare

Fotbal

Comentarii

Fosta campioană a Turciei, Galatasaray Istanbul, nu a renunţat la transferul portarului român Silviu Lung Jr. (31 de ani), de la Kayserispor, pe care îl consideră potrivit să-l înlocuiască pe uruguayanul Fabio Muslera, accidentat grav.

Conform Fanatik.tr, formaţia Cimbom are un plan bine pus la punct, iar acesta îl include pe Silviu Lung Jr. Cu toate acestea, portarul român nu a dat un răspuns concret şi aşteaptă să vadă ce ofertă îi pregăteşte Kayserispor, mai ales acum, după Liga Turcă a decis ca nicio echipă să nu mai retrogradeze în acest sezon.

Silviu Lung Jr. are contract cu Kayserispor până pe 3 august, atunci când va lua o decizie privindu-i viitorul. Olteanul a avut un sezon foarte bun, cu cele mai multe intervenţii din întreg campionatul Turciei, dar asta nu a împiedicat-o pe Kayseri să retrogradeze pe teren.

Cu siguranţă vreau să continui în Turcia. Contractul cu Kayseri s-a terminat dar să vedem acum care o să fie oferta de prelungire. Sunt discuţii şi cu alte cluburi şi o să aleg ce este mai bine pentru mine. Să vedem cât de mult mă iubesc cei de la Kayseri. Le aştept oferta lor de prelungire. Este foarte greu să pleci dintr-un loc în care eşti apreciat şi iubit”, a declarat Silviu Lung jr, zilele trecute, la întoarcerea în România.  

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare