Experiențe împreună.
You are here:

Galatasaray, ofertă pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1: ”Au început negocierile”. Ce fotbalist dă lovitura

Galatasaray, ofertă pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1: ”Au început negocierile”. Ce fotbalist dă lovitura

Liga 1

Comentarii

Oficialii lui Galatasaray au făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 şi transferul s-ar putea realiza încă din această iarnă.

Galatasaray i-a transferat la începutul sezonului pe Alex Cicâldău şi pe Olimpiu Moruţan, dar turcii nu se opresc aici.

În ciuda scandalului care a existat în jurul transferului lui Moruţan, cei de la Galatasaray vor în continuare să transfere din Liga 1.

Ce ofertă a făcut Galatasaray pentru una dintre vedetele Ligii 1

Fatih Terim a avut în vară o politică de transferuri care s-a bazat în special pe tineri. Aşa au ajuns la Galatasaray jucători precum Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Dacă primul a avut evoluţii constante, Moruţan a alternat momentele excelente cu cele în care n-a ieşit deloc în evidenţă. De altfel, Fatih Terim a fost aspru criticat în Turcia pentru transferul lui Moruţan.

Însă managerul lui Galatasaray nu a fost descurajat de aceste critici. Potrivit publicaţiei Aspor, Fatih Terim vrea să transfere încă o vedetă din Liga 1. Şi tot de la FCSB.

Sursa citată susţine că cei de la Galatasaray au început deja negocierile şi au făcut o primă ofertă:

”Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei Bucureşti (n.r. FCSB), Florin Tănase. ”Cimbom” doreşte cu siguranţă să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.

De remarcat că ”galben-roşii” au oferit 2 milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din Bucureşti şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai clubului din România”, scriu cei de la Aspor.

Foarte probabil, Gigi Becali nu va fi de acord cu oferta făcută de Galatasaray. Florin Tănase a semnat în vară un nou contract cu FCSB, pe 4 ani şi are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

Florin Tănase este unul dintre golgheterii FCSB-ului, alături de Octavian Popescu, Ianis Stoica şi Claudiu Keşeru, toţi cu câte 4 goluri.

viewscnt
Articole similare