Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray s-a mişcat repede! A ofertat un superstar care să îl înlocuiască pe Florin Andone. Se adaptează în Turcia ?

Galatasaray s-a mişcat repede! A ofertat un superstar care să îl înlocuiască pe Florin Andone. Se adaptează în Turcia ?
Comentarii

Turcii încearcă să găsească variante pentru linia ofensivă în contextul absenţei de pe teren a lui Florin Andone pentru două luni.

Campioana Turciei a rămas descoperită în atac după ce românul s-a accidentat în meciul contra celor de la Gaziantep, din urmă cu două săptămâni. Iar după verdictul medicilor, oficlii Cim Bom Bom s-au pus pe căutat vârfuri. Şi se pare că încearcă din nou o lovitură de imagine după ce în această vară l-au adus la echipă pe Radamel Falcao. Astfel în următoarea perioadă de mercato, din luna ianuarie, Galatasaray vrea să îi aducă sud-americanului un coleg pe măsură în ofensivă.

Mario Balotelli ar fi prima opţiune pentru gruparea de pe Bosfor. Mai ales după ce italianul a intrat în dizgraţia celor de la Brescia după ultimele ieşiri ale sale. Astfel, antrenorul Fabio Grosso l-a exclus din lot pe atacant pentru partida din wekeendul trecut cu AS Roma după ce vârful perturbat şedinţa de pregătire de joi a ultimei clasate din Serie A.

Balotelli a ajuns în această vară la gruparea nou-promovată din prima ligă peninsulară şi a reuşit până acum două goluri în cele şapte meicuri de campionat bifate. Dacă va ajunge la Galatasaray, fotbalistul în vârstă de 29 de ani va adăuga CVului său a patra ţară în care va evolua după Anglia, Italia şi Franţa. 

 

Afla mai multe despre: galatasaraybaloteliflorin andonetransferbrescia 

viewscnt
Articole similare