Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gâlcă impresionează în Danemarca: "Fotbal frumos, fotbal de cupe europene!" Fostul antrenor de la FCSB a cules laudele presei daneze

Gâlcă impresionează în Danemarca: "Fotbal frumos, fotbal de cupe europene!" Fostul antrenor de la FCSB a cules laudele presei daneze

Fotbal

Comentarii

Vejle BK, formaţia antrenata de Costel Gâlcă, fost tehnician la FCSB, ocupă locul trei în prima ligă daneză după primele patru runde.

"Vejle este o surpriză plăcută. Nou promovata practică un fotbal frumos şi nu puţini sunt cei care visează la cupele europene în rândul fanilor" scrie presa daneză după Odense - Vejle, 0-1.

Cupele Europene nu reprezinta însă un obiectiv pentru echipa românului. Vejle BK a debutat cu o înfrângere în noua stagiune, la finalul unui meci electrizant, cu şase goluri. Au urmat însă trei meciuri bune, pe care Vejle le-a încheiat fără înfrângere.

După 4-1 în faţa lui Sonderjyske, ocupanta locului 4, Vejle a remizat contra puternicei FC Copenhaga (2-2) şi a câştigat la Odense.

Formaţia lui Gâlcă are al doilea cel mai bun atac din campionat după Aarhus, iar în etapa viitoare primeşte acasă, vizita formaţiei Lyngby, ocupanta poziţiei a 11-a în prima ligă daneză. Teoretic, Vejle BK porneşte drept mare favorită, astfel că şi-ar putea confirma forma bună din acest start de sezon. 

Afla mai multe despre: costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare