Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gâlcă, la o echipă din top! Fostul antrenor de la FCSB negociază contractul. Informaţii de ultim moment după doi ani la Vejle

Gâlcă, la o echipă din top! Fostul antrenor de la FCSB negociază contractul. Informaţii de ultim moment după doi ani la Vejle

Stranieri

Comentarii

Ultimul antrenor care a cucerit titlul cu FCSB, Constantin Gâlcă, poate schimba echipa la finalul acestui sezon. Un oficial de la Vejle, clubul din Danemarca antrenat de român, a dezvăluit ultimele informaţii cu privire la ce se întâmplă pe acest final de sezon.

Costel Gâlcă, pregătit pentru o echipă din top

Contractul lui Costel Gâlcă la Vejle expiră la finalul acestui sezon, iar viitorul său la echipa pe care a preluat-o în 2019 e sub semnul întrebării. Presa din Danemarca a dezvăluit care e situaţia antrenorului român, care e tentat să accepte o posibilă ofertă venită de la echipele de top din Danemarca. 

Astfel, viitorul tehnicianului e condiţionat de ce se întâmplă cu echipa la finalul sezonului: "Vejle se chinuie să-şi păstreze locul în prima ligă, iar după acest sezon conducerea trebuie să afle cine va fi antrenorul din următoarea stagiune. 

Conform directorului tehnic Jacob Krürger, românul preferă o echipă de top. Totuşi, există posibilitatea să continue, dacă Vejle rămâne în prima ligă", susţine publicaţia Tipsbladet.dk. 

Vejle a ratat calificarea în play-off-ul din prima ligă daneză, iar în acest moment e pe locul 10, cu 32 de puncte, la şapte puncte distanţă de primul loc retrogradabil. 

Ce a transmis conducerea lui Vejle despre Costel Gâlcă

"E un dialog cu el (n.r. - Costel Gâlcă) despre multe aspecte, despre aspecte normale în privinţa unui antrenor. Dialogul decurge bine, iar ambele părţi au căzut de acord că trebuie să ne asigurăm locul, pentru a discuta concret, apoi", a susţinut directorul sportiv de la Vejle, Jacob Krüger.

  • Midtjylland, Brondby, FC Copenhaga, Aarhus, Nordsjaelland şi Randers sunt echipele calificate în play-off. 

"Noi, la Vejle, suntem în subsolul clasamentului, la capitolul salariilor. Noi nu avem salarii mai mari de 10.000 de euro pe lună. La echipele de top, însă, Aarhus, Midtjylland, Brøndby sau Copenhaga, acolo sunt bugete mari. Obiectivul nostru principal rămâne menţinerea în prima ligă", a declarat antrenorul român, la începutul sezonului, pentru Adevărul

Gâlcă a refuzat să revină în România

Plecat în 2015 din România, atunci când a cucerit titlul cu FCSB, Costel Gâlcă a dezvăluit de ce a refuzat să revină în Liga 1: "Nu mi-am dorit să revin în România! La noi, toată lumea vrea imediat rezultate. Acum, astăzi! Nu există răbdare, nu prea mai există respect pentru antrenor. Una vorbeşti cu conducerea, în momentul în care semnezi contractul, cu totul altceva se întâmplă apoi. Aici, în Danemarca, nu prea se schimbă antrenorii. Adică, primeşti timpul necesar, măcar un sezon, să faci ceva, să-ţi implementezi ideile, să construieşti", susţinea antrenorul român. 

 

Afla mai multe despre: costel galcadanemarcacostel galca echipa 

viewscnt
Articole similare