Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeria FCSB-ului s-a săturat de greşelile de arbitraj: ”Nu se poate să îi lăsăm chiar aşa!”. Avertisment înainte de Supercupă

Galeria FCSB-ului s-a săturat de greşelile de arbitraj: ”Nu se poate să îi lăsăm chiar aşa!”. Avertisment înainte de Supercupă

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, s-a săturat de presupusele greşeli de arbitraj din Liga 1. Acesta a declarat că este incredibil de nemulţumit de unele dintre decizile centralilor şi i-a îndemnat pe cei din conducere să ia măsuri cât mai curând.

Gheorghe Mustaţă este nemulţumit de arbitrajul din ultima perioadă. Liderul galeriei FCSB-ului a recunoscut că este de părere că centralii îi discriminează pe ”roş-albaştrii” şi a făcut un apel către conducerea clubului să îşi apere echipa.

Mustaţă l-a luat în vizor în principal pe Mihai Stoica, despre care consideră că nu a dat dovadă de implicare precum în anii precedenţi.

Galeria FCSB-ului s-a săturat de greşelile de arbitraj

”Văd că nimeni din conducerea nu mai iese să apere echipa! Doar noi, suporterii, sărim la gâtul arbitrilor când apar greşeli. Aş ruga conducerea, de la Gigi în jos, să ia atitudine faţă de măgăriile astea! MM e tot fratele meu, nu e nicio problemă că e supărat pe mine. Îl respect, dar îl rog să ia atitudine faţă de ce se întâmplă.

Nu se poate să îi lăsăm chiar aşa! Noi suntem în spatele lor, reacţionăm, criticăm, dar el face parte din club. Îl rugăm să apere clubul! Ieşi, frate, şi apără echipa! Noi suferim. Şi tu suferi când stai în tribună şi vezi că ăia îşi bat joc de echipă! Ieşi, frate, şi spune! Apără echipa! Fii MM ală pe care îl ştiam eu!

Mai atrag atenţia asupra unei chestii.  Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Ştiu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul şi Supercupa”, a declarat Mustaţă, pentru Radio Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbgalerie fcsbgheorghe mustaţămm stoicamihai stoica 

viewscnt
Articole similare