Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeria nu l-a vrut. U Craiova 1948 s-a conformat şi l-a dat afară: „Baftă pe viitor”

Galeria nu l-a vrut. U Craiova 1948 s-a conformat şi l-a dat afară: „Baftă pe viitor”galerie foto

Superliga

Comentarii

Ultraşii celor de la FCU Craiova nu au vrut să îl mai vadă pe atacantul Robert Răducanu la antrenamentele lui Adrian Mutu.

Galeria nu l-a vrut. U Craiova 1948 s-a conformat şi l-a dat afară: „Baftă pe viitor”

Astfel că, Mititelu Jr s-a conformat şi l-a dat afară.

Anunţul a fost făcut, oficial, chiar de olteni pe site-ul oficial. 

"Robert Răducanu şi FC Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Multă baftă pe viitor, Robert!", anunţă oltenii.

Totul a pornit de la un act indisciplinar a fotbalistului, care l-a meciul cu Dinamo ar fi înjurat câţiva suporteri prezenţi la meci. 

De la acel episod, Răducanu nu a mai fost văzut bine de suporteri care nu au mai vrut să audă de el!

  • 175.000 de euro este cota lui Robert Răducanu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Atacantul a bifat două apariţii în acest sezon, fără să marcheze.

Andrei Preda, unul dintre liderii galeriei, îl avertizează că nu are ce căuta la antrenamente, până nu îşi cere scuze pentru jignirile aduse unor spectatori în vârstă, aflaţi în tribunele arenei „Ion Oblemenco” la meciul cu Dinamo. 

„Aş vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universităţii Craiova. Până când Robert Răducanu nu îşi cere scuze în mod public şi nu vine în faţa noastră să-şi ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute şi mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în vârstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămână mai târziu. Niciun jucător al Universităţii nu a făcut asemenea greşeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universităţii. 

El ştie despre ce e vorba şi trebuie să-şi ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente”

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, aşa cum a făcut-o Răducanu. El ştie despre ce e vorba şi trebuie să-şi ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente. 

Dacă aflăm că se antrenează, mergem la teren şi oprim antrenamentul. Acest mesaj l-au aflat şi Adi Mutu şi Adiţă (n.r. Adrian Mititelu Jr.) şi sper să-l audă acum toată conducerea”, a transmis Andrei Preda, la Radio Gold FM. 

 

Afla mai multe despre: u craiova 1948mititelu jrrobert raducanu 

viewscnt
Articole similare