Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | A renunţat la haine! Cristi Tănase likes this: pictorial incendiar realizat de "bomba" sexy care i-a sucit minţile!

GALERIE FOTO | A renunţat la haine! Cristi Tănase likes this: pictorial incendiar realizat de "bomba" sexy care i-a sucit minţile!galerie foto

Diverse

Comentarii

Diana Gureşoaie! Fostul căpitan al FCSB, Cristi Tănase nu o poate uita pe Diana Gureşoaie, o tânăra de 26 de ani din Olteniţa. Cei doi au trăit o adevărată poveste de dragoste în urmă cu câţiva ani.

Imediat după ce-au decis să fie împreună, Tănase a trecut prin scene de groază în 2011, într-un club din Olteniţa, atunci când a avut loc o bătaie generală cu fostul prieten al Dianei.

Călărăşeanca s-a mai iubit cu dinamovistul Adrian Ropotan, cu stelistul Ciprian Tătăruşanu, cu Răzvan Ispas (fostul prieten al Ralucăi de la Bambi) şi cu "Joe" din Drumul Taberei (fostul prieten al Elenei Băsescu).

Acum, Gureşoaie, nu mai combinată cu niciun fotbalist, dar pozează incendiar! Iar fotografiile postate pe reţelele de socializare nu mai au nevoie de niciun comentariu.

VEZI AICI
GALERIA FOTO CU DIANA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi tanasepictorial diana guresoaiesexysexpictorialnudincendiargalerie foto 

viewscnt
Articole similare