Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO Aici se joacă Hermannstadt - FCSB I Gazonul e îngheţat, acoperit de zăpadă, iar nocturna stă să cadă!

GALERIE FOTO Aici se joacă Hermannstadt - FCSB I Gazonul e îngheţat, acoperit de zăpadă, iar nocturna stă să cadă!galerie foto

Cupa României

Comentarii

La ora meciului de la Sibiu vor fi -5 grade!, iar temperatura resimţită va fi de -10!

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod portocaliu în mai multe zone ale ţării. Terenul era ieri complet acoperit cu zăpadă şi conform celor care au inspectat arena construită în 1927 era îngheţat complet. Organizatorii au avut dificultăţi mari în a monta becurile de la instalaţia de noctură din cauza vântului puternic.
 
8.000 de bilete au fost comercializate cu preţuri ce variază între 30 şi 70 de lei
 
NOCTURNĂ DIN ITALIA
Preşedintele FC Hermannstadt Teodor Birţ a subliniat faptul că meciul cu FCSB este primul care se va desfăşura în nocturnă, la Sibiu. În ceea ce priveşte instalaţia de nocturnă, aceasta este adusă din Italia şi a fost închiriată, în trecut, şi de un alt club din România, FC Baia Mare. Birţ a mai spus că s-a luat decizia de a se organiza acest meci la Sibiu deoarece este un eveniment important. ”Este primul joc în nocturnă din istoria Sibiului. Este un eveniment pentru noi, dat fiind faptul că suntem la prima participare în Cupa României şi totodată pentru adversarul pe care-l întâlnim în această fază a competiţiei. Jucăm cu FCSB, o echipă care, în momentul de faţă, este angrenată atât în Europa League, cât şi în lupta pentru titlu, în Liga 1”, a afirmat Birţ.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare