Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Aici vor sta Harry Kane şi Dele Alli. Bază de cantonament de lux inaugurată de Tottenham

GALERIE FOTO | Aici vor sta Harry Kane şi Dele Alli. Bază de cantonament de lux inaugurată de Tottenhamgalerie foto

Premier League

Comentarii

Tottenham a terminat sezonul pe locul al treilea, în spatele celor două reprezentante ale oraşului Manchester, City şi United, însă, în stagiunea următoare, echipa pregătită de Mauricio Pochettino se anunţă a fi marea surpriză din Premier League.

Noul stadion de 63 de mii de locuri este foarte aproape de finalizare, iar Tottenham se pregăşte intens pentru sezonul următor. Pe lângă noua arenă, în sezonul următor, londonezii au reuşit să-l păstreze şi pe Mauricio Pochettino. Antrenorul tocmai ce şi-a prelungit contractul până în 2023 şi a cerut un buget mai serios pentru transferuri. În plus, pe lângă toate acestea, Tottenham şi-a inaugurat şi noul centru de cantonament, aflat exact lângă baza de pregătire.

Însă, jucătorii lui Tottenham nu vor fi primii care vor sta în camerele luxoase. Până la întoarcerea lor din vacanţa de după Campionatul Mondial, naţionala Braziliei va intra în cantonament în noua bază a lui Tottenham înaintea turneului final din Rusia. 40 de dormitoare, restaurant, sală de mese, sală de conferinţe sau o sală de relaxare, acestea sunt doar câteva dintre facilităţile pe care le are noul centru de cantonament al lui Tottenham.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tottenhammauricio pochettinomanchester unitedmanchester citypremier leaguebraziliacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare