Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | "Albinuţele" care au pus stăpânire pe terenurile de la Roland Garros! Halep vs Andreescu, Azarenka vs Kasatkina

GALERIE FOTO | "Albinuţele" care au pus stăpânire pe terenurile de la Roland Garros! Halep vs Andreescu, Azarenka vs Kasatkinagalerie foto

Tenis

Comentarii

A început turneul de tenis de la Paris! Iar cele mai multe jucătoare de tenis au decis ca în acest an să joace într-un echipament comun, pus la dispoziţie de sponsorul principal al acestora.

Inclusiv Simona poartă un astfel de echipament. Nike i-a creat campioanei noastre un echipament negru, pe suprafaţa căruia sunt imprimate albinuţe.
 
"Niciodată nu eşti prea mic să ai ţinte înalte", a fost mesajul trimis de producătorul de echipament pentru Simona înaintea turneului. "Sper să fiu o albinuţă care aleargă şi care joacă bine!", a comentat şi Halep, numărul 3 WTA.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU "ALBINUŢELE" DE LA PARIS

Jucătoarea noastră nu este singura care are un astfel de echipament. Daria Kasatkina, Victoria Azarenka, Donna Vekici, Bianca Andreescu, Sofya Zhuk şi Belinda Bencici au evoluat deja în tricoul "albinuţă". 
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare