Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Apariţie de senzaţie a Simonei Halep la botezul celui de-al doilea nepoţel din partea fratelui său, micuţul Stere Jr.

GALERIE FOTO | Apariţie de senzaţie a Simonei Halep la botezul celui de-al doilea nepoţel din partea fratelui său, micuţul Stere Jr.galerie foto

Tenis

Comentarii

Sărbătoare mare în familia Halep! Marţi a avut loc botezul micuţului Stere, cel mai nou membru al familiei, băiatul lui Nicolae, fratele campioanei din Constanţa, Simona Halep.

Aşa cum era de aşteptat, "mătuşa" Simona nu avea cum să rateze acest eveniment fericit din familie, alături de părinţi şi iubitul său Toni Iuruc. Obicei bine înrădăcina în tradiţiile aromâne, nepoţeii preiau prenumele bunicilor. Astfel, Stere Halep Jr. îi calcă pe urme fostului fotbalist Stere Halep, omul care a ajutat-o pe Simona să ajungă pe cele mai înalte culmi.

După fericitul eveniment, Simona Halep va zbura către Italia, acolo unde va urma să evolueze în turneul de la Roma, apoi se va pregăti pentru turneul de Mare Slem de la Roland Garros, unde poate redeveni lider mondial, după ieşirea provizorie din circuit a australiencei Ashleigh Barty.

Nicolae şi Luminiţa au împreună doi copii, pe Tania, născut pe 13 octombrie 2016, şi pe Stere, venit pe lume pe 19 lulie 2020. În cazul Taniei, botezul a fost amânat câteva luni, pentru a reuşi să ajungă la eveniment şi Simona. De data aceasta, în cazul lui Stere, botezul a fost programat un pic mai devreme, pentru ca familia să fie întregită.

Botezul lui Stere a fost un eveniment de familie, unde au fost invitaţi doar prietenii apropiaţi. Simona a fost însoţită de iubitul său, Toni Iuruc, şi a purtat o rochie "Valentino", în valoare de 2.000 de euro, pe care era brodat un mesaj în limba engleză: "Your Wings Make Me Feel Free" (Aripile tale mă fac să mă simt liberă).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare