Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cătălina Ponor redevine zeiţa de la Atena printr-o transformare spectaculoasă de look realizată de Adrian Perjovschi

GALERIE FOTO | Cătălina Ponor redevine zeiţa de la Atena printr-o transformare spectaculoasă de look realizată de Adrian Perjovschigalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Catalina Ponor, supranumita si zeita de la Atena, datorita titlului olimpic castigat în capitala Greciei in 2004, a fost transformata in Zeita Atena, de hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului Transformari radicale by Jovsky Studio.

Catalina Ponor a avut parte de o transformare ca la carte: “In general adopt un machiaj natural, outfit casual si cat mai lejer asa ca m-am bucurat de aceasta transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, par, outfit si pana la toata desfasurarea de forte de care am avut parte. M-am bucurat sa-mi reamintesc un moment care a insemnat atat de mult pentru mine. Multumesc echipei si tuturor celor care au participat la acest episod frumos!” – marturiseste Catalina Ponor.

“Acest tip de coafura este printre preferatele mele, este o coafura greceasca, o coafura care exprima feminitate, eleganta, stil, voluptate, mai ales daca le adaptezi unui personaj puternic, cum e Catalina. Plus ca este o mare onoare pentru noi sa lucram cu o  campioana, ne-a inspirat cu reusitele ei, ne-am relaxat si am lucrat foarte bine impreuna, desi la inceput am avut cu totii emotii sa o avem in salon”, marturiseste Adrian Perjovschi.

Madda Petcu, make-up artist a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Catalinei tinuta. De la machiaj, par, pana la outfit si culori, toata transformarea a fost inspirata de zeita Atena, pe stilul de gladiator-luptator cu influente si accesorii din Grecia Antica. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: catalina ponorgimnasticatransformaregalerie fotogrecia 

viewscnt
Articole similare