Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cea mai mare nebunie posibilă! Cutii speciale primite în cantonament de Dybala, Benjamin Mendy şi Kimpembe

GALERIE FOTO | Cea mai mare nebunie posibilă! Cutii speciale primite în cantonament de Dybala, Benjamin Mendy şi Kimpembegalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

adidas unul din sponsorul principal al mai multor fotbalişti prezenţi la turneul final, a dezvăluit un model special pe ghete pentru trei dintre jucătorii pe care-i are sub contract. Astfel, firma de echipament sportiv a personalizat special ghetele de joc pentru Paulo Dybala, Benjamin Mendy şi Presenel Kimpembe!

Francezul Benjamin Mendy a primit o pereche de ghete cu gura unui reghin, reprezentând jocul feroce al fundaşului de 23 de ani care evoluează la Manchester City.

Presenel Kimpembe, fundaşul lui PSG, firma de echipament sportiv i-a oferit o pereche de încălţări cu un leu, o reprezentare perfectă a agresivităşii şi a stilului său de joc.

În schimb, pentru argentinianul Paulo Dybala s-a optat pentru o creaţie colorată, care reflectă jocul său creativ şi elegant.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paulo dybalabenjamin mendypresenel kimpembegheteadidascadourusia 2018 

viewscnt
Articole similare