Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cine este Maria Komandnaya, gazda tragerii la sorţi a grupelor CM 2018

GALERIE FOTO | Cine este Maria Komandnaya, gazda tragerii la sorţi a grupelor CM 2018galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Pe 1 decembrie, cele 32 de naţionale calificate la Campionatul Mondial din Rusia îşi vor afla adversarele de la turneul final, într-un eveniment organizat la Moscova şi prezentat de fostul fotbalist englez Gary Lineker şi rusoaica Maria Komandnaya.



Dacă Lineker nu mai are nevoie de nicio prezentare, atenţia microbiştilor va fi cu siguranţă atrasă de cea care îl va acompania pe scenă. Este vorba de Maria Komandnaya, una din cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia.



Maria lucrează în media de mai bine de 10 ani, având colaborări cu FOX Sports, Match TV sau postul de radio Moscova FV. Evident, Komandnaya va fi la "datorie" şi pe toată durata CM 2018.



"Tragerea la sorţi este un moment extraordinar! Milioane de fani stau cu sufletul la gură, sperând că visele lor vor deveni realitate. Este momentul în care Cupa Mondială începe oficial", a declarat Maria Komandnaya, conform site-ului Fifa.com

GALERIE FOTO - Vezi aici mai multe imagini cu Maria Komandnaya



La eveniment vor lua parte şi opt foşti mari internaţionali - Laurent Blanc, Cafu, Fabio Cannavaro, Diego Maradonna, Carles Puyol, Gordon Banks, Diego Forlan şi Nikita Simonian - care vor efectua tragerea la sorţi pentru cele opt grupe ale CM 2018.

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor CM 2018

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maria komandnayafotolinekertragere la sorti 

viewscnt
Articole similare