Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cluj Streetball la înălţime: meciuri incadescente, finale de poveste şi o mare campioană pe terenul de baschet

GALERIE FOTO | Cluj Streetball la înălţime: meciuri incadescente, finale de poveste şi o mare campioană pe terenul de baschetgalerie foto

Baschet

Comentarii

Totul a fost la înălţime în week-end la Cluj Streetball, etapă din circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour, începând cu terenurile instalate sus pe terasa Iulius Mall.

Cele peste 50 de echipe înscrise s-au duelat aprig de-a lungul celor două zile de competiţie, iar fazele finale au oferit meciuri cu adevărat incadescente. Superbet Cluj Streetball face parte şi din calendarul FIBA 3x3 iar orice jucător participant a acumulat puncte în clasamentul mondial.

La categoria Open Feminin, cu o participare record de 17 echipe, FCC Baschet Arad a câştigat finala cu Olimpia CSU Braşov după un meci dramatic, încheiat 22-21 după prelungiri. Ecaterina Armanu a trimis meciul în prelungiri cu o aruncare de două puncte pentru Olimpia în ultimele secunde din timpul regulamentar. Apoi Adela Mercea pentru Arad şi Irina Părău pentru Braşov au punctat în prelungiri pentru 21-21 iar Diana Moraru, cea mai bună marcatoare în finală, cu 11 puncte, a închis tabela de la linia de aruncări libere.

Didi Moraru a fost desemnată şi MVP-ul Superbet Cluj Streetball la feminin, fiind premiată cu un ceas de către Tissot, official timekeeper al turneelor Sport Arena Streetball, oferit prin intermediul importatorului şi distribuitorului Albini Prassa.



Titlu de MVP la masculin i-a revenit sârbului Ivan Popovic de la Vrbas, echipa care a câştigat competiţia masculină după ce în finală a învins cu 22-12 pe CSU Piteşti. Argeşenii au reuşit un turneu foarte bun, Iulian Orbeanu fiind principalul marcator al competiţiei cu 42 de puncte, însă din păcate în finală nu l-au avut valid pe conducătorul de joc Adi Blidaru.

De două ori participantă la Jocurile Olimpice, coşghetera Campionatului Mondial în 1999, dublă câştigătoare a Ligii Campionilor şi una dintre legendele handbalului românesc, Carmen Amariei a primit la Superbet Cluj Streetball premiul de apreciere oferit de Sport Arena Streetball cu sprijinul Tissot.

Spectatorii au avut de asemenea parte de acţiune din plin pe terenurile de la Iulius Mall. Concursul Superbet Lucky Shot, organizat atât sâmbătă cât şi duminică, a oferit şansa celor mai îndemânatici dintre fani să plece acasă mai bogaţi cu 250 de lei. “Îmi pare rău că nu organizaţi mai des asemenea evenimente, mai ales aici la Cluj, un oraş care trăieşte pentru baschet”, a declarat Sebastian Stroescu, unul dintre câştigătorii concursului Superbet Lucky Shot.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: 3la3 

viewscnt
Articole similare