Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cum arată paginile ziarelor din Grecia după indicentele grave de la meciul de duminică seară de la Salonic

GALERIE FOTO | Cum arată paginile ziarelor din Grecia după indicentele grave de la meciul de duminică seară de la Salonicgalerie foto
Comentarii

Meciul PAOK Salonic - AEK Atena a fost suspendat în ultimele minute din cauza incidentelor. Meciul a fost întrerupt după ce Fernando Varela a marcat pentru echipa lui Răzvan Lucescu, golul fiind apoi anulat.

Presa din Grecia notează că arbitrul meciului PAOK Salonic - AEK Atena a scris în raportul de joc că întâlnirea a fost întreruptă la scorul de 1-0. Meciul a fost suspendat după ce Varela a marcat, însă arbitrul a anulat golul pe motiv pe ofsaid, după ce s-a consultat cu asistenţii.  Imediat după decizia arbitrilor, oficiali de la PAOK au intrat pe teren şi au protestat, în frunte cu patronul Ivan Savvidis, care avea o armă asupra lui.

Incidentele de la meci au intervenit la câteva ore după ce Comisia de apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat cele trei puncte retrase echipei PAOK Salonic, după partida cu Olympiacos Pireu, astfel că formaţia din Salonic a putut avea spectatori în tribune.

VEZI PAGINILE ZIARELOR DIN GRECIA ÎN GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: greciapaokaekpresaproblememeci suspendat 

viewscnt
Articole similare