Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO Cum arată ziarele din Spania după gala FIFA şi mesajul clar pentru Messi

GALERIE FOTO Cum arată ziarele din Spania după gala FIFA şi mesajul clar pentru Messigalerie foto
Comentarii

Croatul Luka Modrici (Real Madrid) a primit, luni seară, la gala FIFA The Best, de la Londra, premiul pentru cel mai bun fotbalist, detronându-l pe Cristiano Ronaldo, câştigătorul din 2016 şi 2017. Trofeul i-a fost înmânat lui Modrici de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

“Sunt foarte mândru că am câştigat premiul. Este ceva minunat. Acest premiu este pentru voi toţi: sunteţi mereu alături de mine şi parte a carierei mele. Este mai greu să vorbesc în public decât să execut un penalti. Îmi tremură mai mult picioarele aici decât pe teren. Nu aveam pregătit un discurs. Aveam câteva idei în cap şi le-am spus. Sper că v-a plăcut”, a spus Modrici în AS. Ziarul spaniol a ieşit pe prima pagină cu o imagine de la gală şi cu titlul "Modric the best!".
 
Ziarul catalan a avut o altă părere asupra galei. "Cel mai bun e Messi... Şi punct!", au tritat pe prima pagina. În finală pentru acest premiu au mai fost Cristiano Ronaldo şi Mohamed Salah.
 
 
“Messi este unul dintre cei mai buni, dar trebuie să luăm în calcul sezonul. Asta nu înseamnă nimic: el şi Messi sunt cei mai buni din lume, printre cei mai buni din istorie”, a mai spus croatul.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: modricimessigalafifa 

viewscnt
Articole similare