Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cum s-a transformat Ana Măria Brânză, campioana olimpică la scrimă, în emblematica Ioana D’Arc!

GALERIE FOTO | Cum s-a transformat Ana Măria Brânză, campioana olimpică la scrimă, în emblematica Ioana D’Arc!galerie foto

Sporturi

Comentarii

Ana Măria Brânză, campioană olimpică la scrimă, a fost transformată de stilistul vedetelor, Adrian Perjovschi, în emblematica luptătoare din Evul Mediu, Ioana D’Arc.

Ana Maria a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi s-a lăsat pe mâna specialiştilor într-o transformare spectaculoasă însă nu a renunţat la sabie nici de data aceasta, fiind transformată în Ioana D’arc. 
 
„Stiam câte ceva despre proiectul Transformări radicale by Jovsky Studio încă dinainte să fiu invitată. Urmărisem pe social media toate transformările din cadrul proiectului şi tot ce puteam spune de fiecare dată era "Wow"! Aşadar, nu mi-a luat prea mult timp până să mă hotărăsc că vreau să fiu parte din povestea aceasta. Împreună cu echipa, după lungi dezbateri, am ales un personaj reprezentativ, Ioana d'Arc. Practic, nu aveam de ce să am emoţii, ci doar să mă las pe mâna specialiştilor care ştiau foarte clar ce au de făcut pentru ca eu să intru în pielea Ioanei d'Arc.” – a declarat încântată Ana-Maria Brânză.
 
Adrian Perjovschi împreună cu echipa de transformări din cadrul proiectului au provocat-o pe Ana Maria la o dublă-transformare. „A fost o mare onoare pentru mine să lucrez cu Ana-Maria şi m-am bucurat că a primit cu braţele deschise provocarea noastră de transformare radicală. Înainte de asta, i-am propus şi o schimbare de look aşa că am ajuns să petrecem aproape o zi întreagă împreună. Pentru schimbarea de look am mers pe un baleyage discret şi pe o tunsoare fresh. Cât despre personajul ales, Ioana D’Arc, ne-am consultat cu toţii şi am decis împreună că o luptătoare cum este Ana-Maria Brânză nu se poate transforma decât într-o luptătoare…cu sabia-n mână, evident!” – a mărturisit hairstylistul Adrian Perjovschi.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria branzatransformarepozegalerie foto 

viewscnt
Articole similare