Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO. Cum s-au costumat starurile din fotbal de Halloween. Neymar, ”Joker”. Patrice Evra a întrecut măsura :)

Galerie FOTO. Cum s-au costumat starurile din fotbal de Halloween. Neymar, ”Joker”. Patrice Evra a întrecut măsura :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Sărbătoarea Halloween a devenit una globală, după ce americanii au făcut-o cunoscută în toată lumea. După ce au învins-o pe Anderlecht, scor 5-0, Nymar şi compania au mers direct la petrecerea de Halloween.

Neymar a avut o costumaţie completă, care a inclus şi lentile de contact. După ce a marcat un gol în poarta lui Anderlecht, starul brazilain a mers direct acasă, s-a costumat în celebrul ”Joker” şi a mers la o petrecere din centrul Parisului, alături de alţi colegi de la PSG, inclusiv Dani Alves.

Patrice Evra, cunoscut pentru filmuletele sale haioase pe care le postează pe Instagram şi Youtube, a sărbătorit acasă, împreună cu familia. Jucătorul lui Marseille a avut o costumaţie ceva mai horror, fiind plin de sange şi având coastele la vedere :).

Cele mai originale costumaţii, le-au avut Dries Mertens şi soţia acestuia. Cei doi s-au deghizat în colegii belgianului de la Napoli, Marek Hamsik si Lorenzo Insigne.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: neymarevrainsignehamsikmertens 

viewscnt
Articole similare