Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Decepţionaţi după egalul cu Elveţia! Cum a tratat presa din Brazilia rezultatul primului meci de la CM

GALERIE FOTO | Decepţionaţi după egalul cu Elveţia! Cum a tratat presa din Brazilia rezultatul primului meci de la CMgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

''Premieră amară'', ''Joc slab'' şi ''Joc stins'' au fost câteva dintre calificativele pe care le-a folosit presa braziliană pentru a descrie jocul slab al ''Selecao'' cu Elveţia (1-1), duminică seara, pe Rostov Arena din Rostov pe Don, în cadrul Grupei E a Cupei Mondiale de fotbal, punând în discuţie şi prestaţia arbitrului, informează agenţia EFE.

"Înaintea aşteptării pe care propria selecţionată a creat-o prin recentele sale evoluţii, a fost decepţionantă prestaţia timp de 60 de minute", a scris cotidianul "O Globo'' în varianta sa pe online.

La rândul ei, Agenţia Braziliană de ştiri a afirmat că selecţionata "Canarinha" a "jucat prost şi a făcut o a doua repriză slabă", iar arbitrul mexican Cesar Arturo Ramos a fost "determinat" să nu consemneze faultul la Miranda la golul înscris de elveţieni (min. 50) prin Zuber.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Influenta publicaţie Folha de Sao Paulo a calificat prestaţia echipei antrenate de Tite drept "stinsă", în timp ce Estado de Sao Paulo a precizat că "debutul Braziliei la Cupa Mondială din Rusia a fost sub aşteptări".

Brazilia, una dintre favoritele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a reuşit doar un rezultat de egalitate cu Elveţia 1-1 (1-0), duminică seara.


Philippe Coutinho (20) a marcat pentru cvintupla campioană mondială, însă Elveţia a egalat după pauză, prin Steven Zuber (50).

Următoarele meciuri vor fi pe 22 iunie, Brazilia - Costa Rica, la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg), şi Serbia - Elveţia, la Kaliningrad (stadionul Kaliningrad).

VEZI AICI GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondialpresabraziliaelvetia 

viewscnt
Articole similare