Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO Dorin Goian, cu un ochi la Mondiale şi cu sufletul pe terenul de baschet la Castorii Suceava Streetball

GALERIE FOTO Dorin Goian, cu un ochi la Mondiale şi cu sufletul pe terenul de baschet la Castorii Suceava Streetballgalerie foto

Baschet

A doua ediţie a Superbet Castorii Suceava Streetball a fost puternic afectată de condiţiile meteo, dar spectacolul a fost la înălţime. Vlad Cobzaru, proaspăt absolvent al Universităţii Augusta din SUA împreună cu coechipierii săi din echipa US of Moldova au câştigat categoria Open Masculin şi au încasat cecul în valoare de 4500 de lei. În meciul vedetelor, Dorin Goian a marcat coş după coş în duelul cu puştii din naţionala Ucrainei.

Ploaia a fost cel mai mare adversar al baschetbaliştilor care s-au înscris în număr mare la Superbet Suceava Streetball. Turneul programat să se dispute pe terenurile amenajate în parcarea Iulius Mall a fost nevoit să se încheie duminică în sala Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Suceava.

Cu toate acestea baschetul a fost în continuare pe primul plan şi microbul l-a prins şi pe fostul component al naţionalei României de fotbal, Dorin Goian. Acesta a fost prezent în meciul vedetelor, acolo unde a jucat împreună cu handbalistul Adrian Chiruţ şi consilierul local Daniel Prorociuc. Cei trei s-au duelat cu puştii din naţionala de baschet a Ucrainei, care au fost prezenţi la eveniment. 

“Sunt bucuros că am fost invitat şi în acest an la eveniment. Îmi place să joc baschet şi mă bucur că există oameni preocupaţi care organizează astfel de competiţii, care contribuie şi la promovarea oraşului”, a spus Goian. Acesta a fost premiat de către Pegas cu o bicicletă, în cadrul unei campanii derulate în cadrul evenimentelor Sport Arena Streetball, prin care brandul tradiţional românesc de biciclete îi răsplăteşte pe românii care şi-au reprezentat cu succes ţara.

Competiţia masculină de la Superbet Suceava Streetball a fost dominată de echipa US of Moldova, cu Vlad Cobzaru în mare formă. Acesta a marcat 10 dintre cele 21 de puncte ale echipei sale în finală, incluzând un spectaculos slam-dunk, şi şi-a condus echipa spre victorie în meciul cu Camarazii, scor final 21-13.

Echipele clubului local Castorii au dominat competiţia în categoriile rezervate juniorilor, în timp ce echipa ucrainiană Che s-a impus la categoria veteranilor, plus 35 de ani. Nici spectatorii nu au plecat cu mâna goală de la eveniment. Campionii de la concursurile de aruncări Superbet Shooting Challenge au fost răsplătiţi cu 250 de lei pentru peformanţele lor şi au dovedit că, indiferent dacă eşti profesionist sau amator, evenimentele de baschet 3x3 oferă tuturor o şansă de a străluci pe teren.

Peste 150 de participanţi au jucat baschet în week-end la Suceava, în cel mai important eveniment sportiv al verii din oraşul bucovinean.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta