Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | E woooow! A fost lansată mingea oficială pentru etapele eliminatorii ale UEFA Champions League

GALERIE FOTO | E woooow! A fost lansată mingea oficială pentru etapele eliminatorii ale UEFA Champions Leaguegalerie foto
Comentarii

adidas Fotbal a dezvăluit astăzi mingea oficială pentru finala Ligii Campionilor sezonul 2018/19, Madrid Finale19. Plecând de la designul anilor trecuţi, aspectul mingii a fost inversat prin introducerea stelelor de culoare albă şi grafica roşie inovatoare ca reprezentare a stadionului care va găzdui finala.

Designul mingii oficiale a finalei UEFA Champions League este conceput pentru a evidenţia stelele, simbolul competiţiei. Elementele albe in formă de stea contrastează cu imprimarea grafică vibrantă, ce acoperă restul mingii. Pentru a oferi un design modern şi îndrăzneţ, a fost creată o grafică digitală compusă din trei niveluri.
 
Mingea beneficiază de ultima tehnologie de înaltă performanţă adidas, pentru a se asigura că cei mai buni jucători din lume pot juca la capacitate maximă în timpul UEFA Champions League.
 

VEZI AICI CUM ARATĂ NOUA MINGE LANSATĂ DE UEFA

Textura exterioară - constantă pentru toate mingile oficiale UEFA Champions League – oferă aderenţă desavârşită şi control total, în timp ce elementele în formă de stea, integrate termic, asigură o suprafaţă exterioară netedă pentru un prim contact cu mingea îmbunătăţit.
 
Noua Minge Oficială adidas UEFA Champions League va fi disponibilă în magazinele adidas din întreaga lume.
 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mingeuefaprezentareanuntadias 

viewscnt
Articole similare