Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Fostă campioană mondială la gimnastică, a îmbrăţişat o nouă meserie după 10 ani de la marea sa performanţă: "Fac tot ce ţine de asta. E o pasiune!"

GALERIE FOTO | Fostă campioană mondială la gimnastică, a îmbrăţişat o nouă meserie după 10 ani de la marea sa performanţă: "Fac tot ce ţine de asta. E o pasiune!"galerie foto

Gimnastică

Comentarii

În 2010 era campioană mondială la gimnastică, dar totul s-a schimbat pentru ea în ultimii 10 ani. În 2020, Ana Porgras (26 de ani) lucrează ca manichiuristă şi e foarte dedicată meseriei.

Ana Porgras a câştigat medalia de aur la Mondialul de Gimnastică Artistică în 2010, dar între timp a lăsat deoparte sportul de performanţă. Acum, ea este manichiuristă şi spune că noua meserie îi place foarte mult. Frumoasa brunetă, stabilită în Braşov, a vorbit despre ceea ce face acum.

„Fac tot ce ţine de unghiuţue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă linişteşte. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Braşov. Sora mea era deja acolo şi veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de oraşul asta. Mi se pare cel mai frumos oraş din România”, a aspus Ana Porgras pentru ziare.com.

Ana Porgras are mai multe medalii în palmares. Pe lângă aurul la Mondialul din 2010, fosta gimnastă are în palmares şi un bronz tot la Mondiale, în 2009, dar şi o medalie de bronz câştigată cu echipa la Birmingham în 2010.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU ANA PORGRAS

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ana porgrasgimnasticafotounghii 

viewscnt
Articole similare