Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO | Gaze lacrimogene pe Arena Naţională, lacrimi de fericire la Craiova! Gest de mare campion făcut de Zlatinski pentru o mică ”leoaică”

Galerie FOTO | Gaze lacrimogene pe Arena Naţională, lacrimi de fericire la Craiova! Gest de mare campion făcut de Zlatinski pentru o mică ”leoaică”galerie foto
Comentarii

Chiar dacă Arena Naţională s-a umplut pentru derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, cea mai frumoasă imagine de pe un stadion din România a venit de la Craiova.

Universitatea Craiova a câştigat cu 4-1 meciul cu Poli Iaşi şi a întrerupt seria slabă din ultima perioadă. Mai mult, fotbaliştii lui Mangia s-au împăcat şi cu fanii, iar acest lucru e dovedit atât de modul în care oltenii şi-au încurajat favoriţii cât şi de gestul senzaţional făcut de Hristo Zlatinski.

Fotbalistul bulgar i-a făcut un cadou neaşteptat unei mici fane a Craiovei. Zlatinski şi-a cedat tricoul de joc, iar fetiţa s-a bucurat până la lacrimi, dovadă că momentele frumoase de pe stadioanele din România nu s-au pierdut definitiv.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: craiovaarena nationalazlatinski,  

viewscnt
Articole similare