Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Ghionea, Petre Marin şi Paraschiv fac spectacol pe terenul de minifotbal

GALERIE FOTO | Ghionea, Petre Marin şi Paraschiv fac spectacol pe terenul de minifotbalgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Spectacol pe terenul de minifotbal de la Victory Cup. Echipa lui Sorin Ghionea şi Petre Marin a câştigat după ce, în minutul 8, era condusă cu scor de neprezentare

Retraşi din fotbal, Sorin Ghionea, Petre Marin şi Sorin Paraschiv se menţin în formă pe terenul de minifotbal. Triumviratul format din foştii stelişti conduce echipa Pronostic Sportiv, formaţie care evoluează în Liga 1 Victory Cup, competiţie dedicată amatorilor, la care au luat startul, în ediţia cu numărul 7, 63 de echipe. În ultima etapă a turului, Pronostic Sportiv - fostă campioană la Victory Cup şi deţinătoarea Cupei - a avut un meci foarte greu contra revelaţiei Hooligans UTD, în lotul echipei fiind cooptat şi un alt jucător cu peste 200 de prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc, Stelian Stancu. Dream Team-ul lui Petre Marin este completat de doi campioni mondiali Neymar jr’s Five: Mihai Mihalache şi Dragoş Bogdan.

Pronostic Sportiv intra pe teren cu presiune, ultimele două meciuri fiind de coşmar, înfrângeri cu All Blacks şi cu La Maria şi Ion, jocuri în care adversarul a servit echipei lui Petre Marin câte o mână de goluri. După opt minute de joc, fosta campioană de la Victory Cup era la pământ. Adversarul conducea cu 3-0, Ion Gabriel, Cătălin Manea şi Nicolae Cîrstea fiind cei care şi-au pus numele pe tabelă.

Premiza dezastrului plutea în tabăra celui poreclit, de tribuna din Ghencea, Jair, însă reacţia de orgoliu a venit imediat. Stelian Stancu a redus din diferenţă şi, tot el, alte cinci minute mai târziu, a marcat din nou, un gol care, trăiască clişeul şi Cornel Pumnea...”toarnă plumb în ghete”. Cu un singur gol rămas ca avantaj, cei de la Hooligans Utd au fost sechestraţi în jumătatea lor, însă au rămas periculoşi pe contre.

O lovitură liberă din apropierea careului de şase metri a adus golul de 3-3. Portarul şi fundaşii oaspeţilor nu s-au înţeles şi, nemarcat, Mihai Mihalache, campionul mondial Neymar Jr’s Five, a primit mingea în suprafaţa de 6 metri, a tras la colţul scurt şi a dat tonul bucuriei. Avea şi motiv, remontada era servită şi mai era timp, vreo 12 minute, chiar şi pentru victorie.

Partida s-a încins, la fel şi spiritele, Hooligans era deja dezorientată atunci când  Bogdan Dragoş (la rândul său campion Neymar Jr’s Five în această vară) a fructificat un penalty. Conduşi, jucătorii de la Hooligans UTD erau de nerecunoscut, însă jocul nu se terminase. Finalul l-a avut pe Sorin Ghionea în centrul atenţiei, un autogol, din nou egal, 4-4 şi, apoi, la poarta corectă, un şut deviat care s-a strecurat pe lângă bară.

După un final în care s-a jucat pe contre, Pronostic Sportiv s-a impus cu 5-4 în faţa revelaţiei actualului sezon şi, la finalul turului, ocupă ultima poziţie a podiumului, cu un meci mai mult şi trei puncte mai puţine decât campioana en-titre şi liderul la zi de la Victory Cup. Pentru mai multe detalii despre Victory Cup poţi accesa site-ul competiţiei www.victorycup.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petre maringhioneafotbalamatorparaschiv 

viewscnt
Articole similare