Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, dar primeşte o bijuterie de maşină din partea WTA!

GALERIE FOTO | Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, dar primeşte o bijuterie de maşină din partea WTA!galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în competiţia găzduită de Singapore şi este singura jucătoare care ajunge la această performanţă. Din păcate, jucătoarea din România s-a retras în această dimineaţă după problemele de la spate.

Liderul pe 2018 al ierahiei WTA, Simona Halep va primi în foarte scurt timp un Porsche 718 Boxster GTS din partea organizatorilor pentru performanţa din acest an. Maşina costă în jur de 100.000 de euro, consumă 8 litri de benzină la suta de kilometri, viteza la care poate ajunge e 290km/ h şi prinde suta în 4,2 secunde.
 
Anul trecut, Simona Halep a primit un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 110.000 de euro, pentru performanţa de a ocupa locul I în clasamentul pe 2017. În 2014, şi-a completat garajul cu  un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar în 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentanţei din România a companiei germane.
 
Porsche are o lungă legătură cu tenisul feminin, fiind sponsor al turneului de la Stuttgart din 1978 şi proprietar şi organizator al acestei competiţii, din 2002. Câştigătoarea Porsche Tennis Grand Prix primeşte un automobil asemănător.
 
În acest an, Halep a câştigat turneele de la Shnzhen, Roland Garros şi Montreal şi a mai jucat în ultimul act la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepwtasingaporeporschemasina 

viewscnt
Articole similare