Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO I A crezut ca i-au vandalizat maşina! Bella Gullden a rămas şocată când a ajuns în parcare şi-a văzut ce i-au făcut fanii

GALERIE FOTO I A crezut ca i-au vandalizat maşina! Bella Gullden a rămas şocată când a ajuns în parcare şi-a văzut ce i-au făcut faniigalerie foto

Handbal

Comentarii

MVP-ul finalei Ligii Campionilor din 2016 şi una dintre cele mai iubite handbaliste străine din istoria României, Isabelle Gulldén a avut azi parte de o surpriză specială din partea fanilor de la CSM Bucureşti.

După ce cotidianul L'Equipe a anunţat că Brest (vicecampioana Franţei) este interesată de serviciile suedezei din sezonul viitor, suporterii "tigroaicelor" au venit joi seara la antrenamentul echipei pentru a-o convinge să rămâne în capitala României. 
 
În timpul şedinţei de pregătire, suporterii din fan club-ul "Team Bella" i-au decorat maşina cu balonaşe şi mesaje de dragoste în limba română, engleză şi suedeză. La final i-au oferit un buchet de flori şi un steag al Suediei înscripţionat cu numele fun clubului.
 
Foarte emoţionată de gestul fanilor, Bella le-a mulţumit pentru aprecieri şi s-a pozat cu aceştia. Suedeza a declarat că momentan se concentrează doar pentru meciurile din Liga Campionilor şi îşi doreşte calificarea în turneul fina-four al competiţiei.
 
Handbalistele de la CSM Bucureşti dispută vineri şi duminică în Sala Polivalentă ultimele meciuri în campionat înainte de marele derby al Ligii Campionilor cu ETO Gyor, deţinătoarea trofeului. Gullden, Paula Ungureanu şi antrenoarea Helle Thomsen au prefaţat această săptămână de foc pentru "tigroaice"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gulldenfanimasinacsm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare