Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO I Adidas a dezvăluit mingea oficială pentru etapele eliminatorii ale UEFA Champions League!

GALERIE FOTO I Adidas a dezvăluit mingea oficială pentru etapele eliminatorii ale UEFA Champions League!galerie foto
Comentarii

O dată cu avansarea în etapele finale ale UEFA Champions League, adidas Fotball a dezvăluit astăzi noua Minge Oficială care va fi folosită de cele mai bune echipe din Europa în etapa eliminatorie a competiţiei.

Mingea Oficială continuă să folosească design-ul iconic sub formă de stea, care a devenit o emblemă pentru Mingile Oficiale adidas UCL, inspirat de logo-ul UEFA Champions League. Mingea folosită pentru etapele eliminatorii prezintă un model impresionant, inspirat de acoperişul stadionului şi o gamă cromatică compusă din albastru şi galben, ce se inspiră din culorile scaunelor  Stadionului Olimpic Naţional din Kiev, unde se va juca finala. 

Mingea este construită pentru a permite celor mai buni jucători să performeze în orice condiţii. Stratul exterior – consecvent pentru toate Mingile Oficiale adidas UEFA Champions League – dispune de o aderenţă sigură şi control total în timp ce căptuşeala, integrată termic cu un design din model stelar, asigură o suprafaţă exterioară continuă netedă şi un prim contact îmbunătăţit cu mingea.

Noua Minge Oficială adidas Fotbal UEFA Champions League va fi folosită pentru prima dată  în etapele eliminatorii ale competiţiei, începând cu marţi, 13 februarie. Disponibilă pentru achiziţionare în magazinele adidas din întreaga lume.

 

OPTIMILE LIGII CAMPIONILOR:

Juventus - Tottenham
FC Basel - Manchester City
FC Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Şahtior Doneţk - AS Roma
Chelsea - Barcelona
Bayern - Beşiktaş

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adidaschampions leagueminge oficialagalerie fotouefa champions league 

viewscnt
Articole similare