Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Imagini senzaţionale! Cel mai modern stadion din lume va fi inaugurat în aprilie. Cum arată

GALERIE FOTO | Imagini senzaţionale! Cel mai modern stadion din lume va fi inaugurat în aprilie. Cum aratăgalerie foto
Comentarii

Noul stadion al lui Tottenham - Tottenham Hotspur Stadium - este finalizat, iar gruparea londoneză se pregăteşte să-l inaugureze la începutul lunii aprilie, cu ocazia partidei Spurs - Crystal Palace, din Premier League. Înainte de inaugurarea oficială, londonezii au programat partida Tottenham U18 - Southampton U18, scor 3-1, la care arena a fost aproape plină. Vezi imagini în galeria foto.

Construcţia arenei a fost demarată în 2015, chiar lângă fostul stadion (White Hart  Lane), iar inaugurarea fusese iniţial programată pentru august 2018. Finalizarea lucrărilor a întârziat însă, iar londonezii sunt gata abia acum să joace primul meci pe noul stadion.

GALERIE FOTO - Cum arată stadionul lui Tottenham - cel mai modern din lume



Costurile pentru ridicarea stadionului s-au ridicat la suma de aproximativ 450 de milioane de euro, în timp ce întreg proiectul a costat peste 900 de milioane de euro.



Stadioul are 62.062 locuri şi în acest moment e considerat cel mai modern din lume, în condiţiile în care dispune de primul gazon retractabil, sub suprafaţa obişnuită fiind prevăzută una cu gazon sistetic, pe care se vor putea juca meciuri din NFL (National Football League), dar va putea organiza şi concerte sau alte evenimente.

Înainte de deschiderea oficială, cei de la Tottenham au dat publicităţii mai multe imagini cu arena de lux, pe care le puteţi vedea în GALERIA FOTO.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tottenhamstadion nou tottenham 

viewscnt
Articole similare