Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Imaginile săptămânii vin de la Craiova: "Antrenament şi pe câmpul de luptă în caz că armata devine obligatorie"

GALERIE FOTO | Imaginile săptămânii vin de la Craiova: "Antrenament şi pe câmpul de luptă în caz că armata devine obligatorie"galerie foto
Comentarii

Înaintea meciului cu Viitorul din manşa retur a semifinalelor Cupei Românii, jucătorii Universităţii Craiova au avut timp şi de distracţie.

Noul antrenor al echipei, Corneliu Papură, a decis să-şi ducă jucătorii şi să se relaxeze la o oră de paintball.
 
Printre cauciuri vechi şi maşini dezafectate, Cristea, Fortea şi compania şi-au făcut de cap şi s-au "împuşcat" din toate poziţiile. Nimeni n-a fost rănit, dar oltenii au transmis un mesaj clar oficialilor MApN. "Antrenament şi pe câmpul de luptă în caz că armata devine obligatorie", au scris oficialii CSUC pe pagina de Facebook.

"Timpul este scurt şi sper ca jucătorii să înţeleagă. Nu este uşor să implementezi anumite moduri de a vedea fotbalul. Poate este diferit de ce a fost înainte sau cu mult înainte. Este destul de greu, dar încerc împreună cu ei să stabilim ce trebuie să facem ca să ne creăm ocazii cu Viitorul. Doar împreună cu ei pot face lucrul acesta. Presiune e oricum, nu există fotbal fără presiune. Dacă nu ai presiunea rezultatului, înseamnă că nu eşti pregătit de joc", a afirmat Papură.

 

VEZI AICI GALERIA FOTO SPECTACULOASĂ

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paintball 

viewscnt
Articole similare