Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Cel mai nou cuplu din România: Piţurcă a dat lovitura şi a cucerit-o pe "Prinţesa Instagramului"!

GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Cel mai nou cuplu din România: Piţurcă a dat lovitura şi a cucerit-o pe "Prinţesa Instagramului"!galerie foto

Diverse

Comentarii

Cristina Ich are de scurt timp o relaţie cu Alexandru Piţurcă, fiul fostului selecţioner al echipei naţionale. Ich şi Alex s-au sărutat pasional într-un club de fiţe din Bucureşti şi au plecat împreună acasă în zori de zi.

Conform presei mondene, Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează.

Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba brunetă are, în mod natural, mulţi admiratori. 

VEZI AICI GALERIA FOTO CU CRISTINA ICH

Înainte să o cucerească pe Cristina, Alex Piţurcă a avut o relaţie cu Iulia Pârlea, fosta prezentatoare TV. „Din respect pentru familia lui, cu care am avut o relaţie minunată şi care m-au primit cu braţele deschise în casa lor, nu vreau să vorbesc despre noua relaţie pe care o are Alexandru.

Noi am avut o relaţie timp de doi ani şi jumătate, acum el este fostul meu iubit şi atât. Alex nu mai există pentru mine. Timpul ne va arăta cât de serioasă este relaţia lor. Chiar nu contează dacă Alex m-a căutat sau mă mai caută. Este o problemă personală, care ne priveşte”, a declarat Iulia pentru Cancan.

VEZI AICI GALERIA FOTO CU CRISTINA ICH

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristina ichalex piturcasexyspecialgalerie fotoincendiar 

viewscnt
Articole similare