Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Se iubesc nebuneşte! Momente tandre în centrul Bucureştiului între Cristina Ich şi Alex Piţurcă

GALERIE FOTO INCENDIARĂ | Se iubesc nebuneşte! Momente tandre în centrul Bucureştiului între Cristina Ich şi Alex Piţurcăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Cristina Ich şi Alex Piţurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Chiar dacă recent cei doi au stat o perioadă despărţiţi, în cele din urmă şi-au dat seama că se iubesc şi s-au împăcat.

La începutul acestui an, Cristina Ich a recunoscut că a fost cerută în căsătorie şi că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, fără a spune însă, despre cine este vorba. Vedeta a fost surprinsă în compania lui Alex Piţurcă iar apoi a confirmat relaţia.

VEZI AICI GALERIA FOTO CU CRISTINA

 
Cei doi au fost susprinşi zilele trecute în centrul Bucureştiului, la o cafenea din Dorobanţi. S-au mângâiat, s-au sărutat şi s-au sorbit din priviri. Şi, pentru ca ziua să se încheie bine, au plecat cu maşina focoasei Ich acasă, un bolid de lux, pe care vedeta nu l-a putut lăsa acasă într-o zi aşa de friguroasă!
 
 
Înainte să o cucerească pe Cristina, Alex Piţurcă a avut o relaţie cu Iulia Pârlea, fosta prezentatoare TV. „Din respect pentru familia lui, cu care am avut o relaţie minunată şi care m-au primit cu braţele deschise în casa lor, nu vreau să vorbesc despre noua relaţie pe care o are Alexandru. Noi am avut o relaţie timp de doi ani şi jumătate, acum el este fostul meu iubit şi atât. Alex nu mai există pentru mine. Timpul ne va arăta cât de serioasă este relaţia lor. Chiar nu contează dacă Alex m-a căutat sau mă mai caută. Este o problemă personală, care ne priveşte”, a declarat Iulia pentru Cancan.

VEZI AICI GALERIA FOTO CU CRISTINA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristina ich 

viewscnt
Articole similare