Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Întâlnire specială pentru echipa Telekom Sport, la finalul meciului dintre Lazio şi FC Sevilla din Europa League

GALERIE FOTO | Întâlnire specială pentru echipa Telekom Sport, la finalul meciului dintre Lazio şi FC Sevilla din Europa Leaguegalerie foto
Comentarii

Echipa Telekom Sport prezentă la Roma pentru meciul dintre Lazio şi FC Sevilla, din prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, l-a întâlnit pe căpitanul lazialilor, Ştefan Radu.

La finalul meciului câştigat de spanioli, joi seară, expertul Telekom Sport, Ioan Andone, şi realizatorul emisiunii Top Interviuri, Alexandru Săbău, l-au revăzut pe fundaşul Ştefan Radu, fotbalist care îmbracă tricoul lui Lazio de mai bine de zece ani.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI

Lazio a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de FC Sevilla, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul francez Wissam Ben Yedder, în minutul 22. Meciul retur este programat să se dispute miercuri, 20 februarie, de la 19:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andoneradu 

viewscnt
Articole similare