Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO Lora, Stelea şi Andrei Pavel, staruri pe terenul de baschet la Nike 3x3 Challenge în ParkLake Shopping Center

GALERIE FOTO Lora, Stelea şi Andrei Pavel, staruri pe terenul de baschet la Nike 3x3 Challenge în ParkLake Shopping Centergalerie foto

Baschet

Comentarii

Cunoscuta cântăreaţă Lora s-a distrat de minune în weekend pe terenul de baschet la Nike 3x3 Challenge by Raffeisen Bank, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2018 care a avut loc în ParkLake Shopping Center.

Deşi a avut adversari de top, precum baschetbaliştii Anca Stoenescu, cea mai titrată jucătoare din istorie, sau Virgil Stănescu, actualul preşedinte al CSM Steaua Eximbank sau Florin Jianu, Lora s-a bazat pe coechipierii săi Bogdan Stelea, Andrei Pavel şi Ionuţ Ghenu. Meciul vedetelor de la Nike 3x3 Challenge s-a încheiat nedecis, 5-5. 
 
Willmark şi majoretele de la Dracula’s Girls au oferit momentul artistic al serii de duminică, în paşi de salsa. 
 
Nu a rata turneul nici Ellie White, care a fost prezentă la eveniment în seara zilei de sâmbătă, când a urmărit show-ul de freestyle si slam-dunk oferit de Andrew Wiggins, Tarryn Algar şi Joel Henry. Aceştia  au completat un week-end spectaculos la ParkLake Shopping Center şi au creat câteva momente unice, printre care şi un slam-dunk reuşit dintr-o pasă venită de pe terasa mall-ului ParkLake. 
 
Marele premiu la categoria Open Masculin, în valoare de 4.500 de lei, a fost adjudecat de către Rapid Bucureşti, care în finală a trecut de echipa sârbă Intergalactic. Echipa feroviară a avut reprezentantă şi în finala la Open Feminin, însă rapidistele au cedat în faţa fetelor de la Ştiinţa Bucureşti, care au fost premiate de către Fitbit cu brăţări de fitness. 
 
Pentru prima oară în istoria turneelor Sport Arena Streetball cei mai mici baschetbalişti au avut categoriile lor dedicate, iar Leii, după ce au fost suporteri înfocaţi ai echipei lor de veterani, campioană la plus 35 de ani, s-au impus şi pe teren, la categoria Baby, sub 10 ani. Premierea jucatorilor a fost făcută de către Jojo, Paul Ipate, Stefan Sandulache si Ionut Belet.
 
Turneul a fost transmis LIVE pe site-ul oficial, iar jucătorii au avut ocazia să îşi urmărească propriile evoluţii şi chiar să îşi editeze clipuri video cu faze din meciuri. Totul a fost posibil cu ajutorul aplicaţiei Playsight, care este utilizată de către echipe din NBA, printre care şi campioana Golden State Warriors. Playsight a fost utilizată în premieră mondială în România la Nike 3x3 Challenge pentru baschet 3x3. Aplicaţia este extrem de populară şi în lumea tenisului, acolo unde a fost folosită şi de către Simona Halep.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: baschetfibaromanperformanta3la3 

viewscnt
Articole similare