Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Maria, fiica Laurei Badea, este o adevarata artista. Dar nu pe planşa de scrimă.

GALERIE FOTO | Maria, fiica Laurei Badea, este o adevarata artista. Dar nu pe planşa de scrimă.galerie foto

Diverse

Comentarii

La doar, 17 ani, Maria, fiica Laurei Badea, campioană olimpică la scrimă şi-a propus să devină actrtiţă. Este îndrăgostită de lumea teatrului şi a filmului, iar de ceva timp joacă în piese de teatru pentru adolescenţi.

Pentru Maria,despre care se spune că are o frumuseţe răpitoare, teatrul şi filmul reprezintă totul. Studiază intens tot ceea ce este legat de acest domeniu de activitate, iar anul viitor va da examen la Academia de Teatru şi Film. Se poate spune că talentul sportiv al mamei i-a fost transferat Mariei dar spre un alt domeniu de activitate: cel al teatrului.

Despre această pasiune a Mariei, Larua Badea a ţinut să ne declare în exclusivitate: ”Se pregăteşte de câţiva ani pentru teatru. În luna septembrie vom merge cu ea la nişte oameni de specialitate pentru a-şi începe pregătirea pentru facultate. Cum ea îşi doreşte foarte mult să urmeze această cale a teatrului şi a filmului, eu şi soţul meu o susţinem necondiţionat” , a precizat Laura Badea care a asistat în calitate de spectator la câteva piese de teatru în care fiica ei a fost distribuită în roluri principale.

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maria badealaura badea,  

viewscnt
Articole similare