Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Nadia Comăneci, şedinţă foto specială pentru a promova mai multe produse handmade realizate în România

GALERIE FOTO | Nadia Comăneci, şedinţă foto specială pentru a promova mai multe produse handmade realizate în Româniagalerie foto

Diverse

Comentarii

Cvintuplă campioană olimpică la gimnastică, a realizat un pictorial special în urmă cu o lună pentru a promova produse tradiţionale româneşti. A dedicat câteva ore unui pictorial care a avut loc la Grădina Vlahiia din Snagov.

"Este primul shooting pe care îl fac cu haine tradiţionale stilizate. Eu purtam ie şi când eram mititică şi ştiu foarte bine cât de importantă este tradiţia în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine şi abia aştept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa. Ţinutele cu influenţe tradiţionale româneşti mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colţ al lumii m-aş afla", spune Nadia.

"În anul Centenarului ne-am dorit să colaborăm cu români care au făcut istorie pentru România. A acceptat imediat să pozeze pentru noi. Am cunoscut un om modest, implicat şi care pune multă pasiune în tot ceea ce face. Am stat lângă un om atât de special", dezvăluie Alina Isakovic, managerul brandului românesc pentru care a pozat Nadia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comaneciineditsedinta fotoromaniacentenera 

viewscnt
Articole similare