Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Ninsorile fac ravagii în Europa. Competiţii amânate, drumuri blocate şi zboruri anulate

GALERIE FOTO | Ninsorile fac ravagii în Europa. Competiţii amânate, drumuri blocate şi zboruri anulategalerie foto

Fotbal

Comentarii

Valul de ninsori afectează ţările din vestul Europei, drumurile fiind blocate în Marea Britanie, zborurile anulate, iar mai multe competiţii sportive au fost amânate.

În Anglia, ninsorile şi zăpada de 20 de centimetri a dus la blocarea unor drumuri, la locuinţe lipsite de electricitate şi la întârzierea unor zboruri de pe mai multe aeroporturi. Vremea afectează şi localităţi din Ţara Galilor şi Scoţia.

În Belgia a fost declanşat codul portocaliu de polei, fiind afectate provinciile Liège şi Namour. Alerta prevede că traficul va fi extrem de periculos, astfel că lumea este sfătuită să dea dovadă de prudenţă şi de răbdare. Din cauza ninsorii sunt posibile întârzieri la Brussels Airport, dar şi probleme în traficul tramvaielor şi al metrourilor din Bruxelles.

În Franţa, 22 de departamente se află sub cod portocaliu pentru risc de ninsoare, polei, vânt şi avalanşe. Meciul de rugby dintre Saracens şi Clermont a fost amânat din cauza condiţiilor meteo. Deşi gazonul este sintetic, meciul a fost amânat deoarece fanii ar fi avut probleme pentru a ajunge la stadion.

În Olanda, sunt mai multe drumuri închise din cauza ninsorii şi a poleiului, meciul Utrecht - Feyenoord fiind amânat. Şi în Germania, partida dintre FC Koln şi Eintracht Frankfurt a început cu o întârziere de 30 de minute din cauza ninsorilor abundente.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: europamarea britanieeintracht frankfurtsaracensclermont 

viewscnt
Articole similare