Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Noi imagini de la stadionul Steaua. În ce stadiu a ajuns construirea noii arene

GALERIE FOTO | Noi imagini de la stadionul Steaua. În ce stadiu a ajuns construirea noii arene galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Stadioanele din Bucureşti se pregătesc pentru Campionatul European de anul viitor, acolo unde Capitala va găzdui meciuri pe Arena Naţională. Cele mai avansate lucrări sunt la stadionul Steaua.

"Lucrările continuă la Stadionul STEAUA. Începe să se monteze inelul 2 şi, la sfârşitul lunii, vor ajunge în Ghencea primele bucăţi din acoperiş. Şi la terenul 5 s-a turnat ciment şi au fost fixate secţiunile pilonilor de rezistenţă pentru tribună. Instalarea noului sistem de irigaţie este finalizată şi se însămânţează noul gazon", notează Asociaţia Steliştilor 47, care a oferit şi o serie de poze cu ceea ce va fi noul stadion din Ghencea. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Manuela Irina Pătrăşcoiu, şefa de la CNI, susţine că cele mai avansate lucrări sunt la stadionul Steaua, care va fi în mare parte gata când vor începe meciurile la EURO 2020: "Steaua sigur va fi gata pentru antrenament, la fel şi Arcul de Triumf. Angajamentul nostru este să le pregătim doar pentru antrenament, în sensul că în partea administrativă poate vor mai fi nişte lucrări, dar nu afectează meciurile"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion steaua 

viewscnt
Articole similare