Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Patroana-model din Liga 1. Cum arată Rebecca Prodan, fiica Anamariei Prodan, care va fi şefă în acte la Hermannstadt

GALERIE FOTO | Patroana-model din Liga 1. Cum arată Rebecca Prodan, fiica Anamariei Prodan, care va fi şefă în acte la Hermannstadtgalerie foto

Diverse

Comentarii

Rebecca Prodan, fiica de doar 21 de ani a Anamariei Prodan, se pregăteşte să devină patroană de club în Liga 1, după ce familia Reghecampf a preluat o parte din acţiunile echipei FC Hermannstadt. Este model internaţional şi va conduce destinele trupei din Sibiu.

Model de succces, Rebbeca Prodan va fi trecută în acte ca patroană la Hermannstadt, club unde se pregăteşte să investească familia Reghecampf. Anamaria Prodan a anunţat că vrea să facă actele pe numele fiicei sale, iar acum rămâne de văzut cum va împăca Rebecca Prodan cele două meserii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Tânăra de 21 de ani are o înălţime de 1,83 metri şi a intrat în lumea modei la 14 ani. Rebbeca Prodan a câştigat premiul pentru cel mai tânăr model debutant la Bucharest Fashion Weekend şi, de asemenea, a defilat pentru Dolce & Gabanna în 2018.

Rebecca Prodan s-a născut în SUA şi a petrecut o mare parte din viaţă peste Ocean. În România, fiica Anamariei Prodan a studiat designul vestimentar.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare